افتتاحیه اولین دوره تربیت مربی غذای حلال

مراسم افتتاحیه اولین دوره آموزش حضوری غذای حلال با همکاری مرکز تحقیقات غذای حلال در موزه فقه زندگی موسسه موضوع شناسی احکام فقهی برگزار گردید.

g84a5090این مراسم که شامگاه چهارشنبه 24 آذر ماه 1395 با حضور ریاست  محترم مؤسسه موضوع شناسی و ریاست محترم مرکز تحقیقات غذای حلال و جمعی از مدیران و دانش پزوهان پذیرفته شده برگزار گردید که آغاز گر اولین دوره ای است که به تربیت تخصصی مربی  غذای حلال مبادرت می ورزد.

به گزارش معاونت اموزش مؤسسه موضوع شناسی احکام فقهی، حضرت حجت الاسلام والمسلمین فلاح زاده رئیس مؤسسه ضمن خوش آمدگویی و تبریک ایام ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع) با اهمیت به انجام علم به همراه عمل اظهار داشتند: همه تلاش­های علمی وعملی برای رسیدن به حیات طیبه و زندگی سعادتمندانه است و قرآن آن را در دو چیز می داند ایمان و عمل صالح، و این دو در کنار هم انسان را به سعادت اخروی می­رساند، حضرت علی علیه السلام دوشرط را برای انجام عمل صالح ذکر فرمودندآن دوشرط این است: 1-عملی که بر اساس اصول علمی باشد و عملی که بر اساس موازین شرعی باشد. و در ادامه بیان داشتند کسی که در دنیا بر اساس اصول علمی کار انجام دهد دنیای خود را آباد کرده است مثل بسیاری از کشور ها که اینگونه هستند و در صورتی آخرت آباد می گردد که این عمل با موازین شرعی همراه باشد. وی با بیان اینکه،هدف همه باید ساخت دنیای اخروی باشد گفتند: کار در دنیا برای کسی که دنیای خود را آباد کرده یک تاریخ مصرفی دارد که آن تا زمان مرگ است اما اگر می خواهیم کار تاریخ مصرفش ابدی باشد باید سخن خدای ابدی را رعایت کنیم.

حجت الاسلام فلاح زاده گفتند: پایه و اساس مسائل عبادی یک سری از مسائل اقتصادی است که مخصوص اطعمه و اشربه می باشد ما اقتصاد را زیربنا نمی دانیم ولی تاثیرگذار در مسائل عبادی می­دانیم که در این زمینه پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم می فرمایند: عبادت با حرام خواری مثل ساختمانی است که بر روی رمل ساخته می شود. حرام خواری تنها به این نیست که خانه مردم را خراب کنیم یا گوشت قصابی را برداریم بلکه اگر ذبح درست نباشد و بر مبنای دستورات اسلامی صورت نگرفته باشد و یا  در فرآورده های مواد غذایی مراعات نگردد این هم غذای حرام می شود و در زندگی مردم اثر گذار هست که امام صادق علیه السلام می فرمایند: کسی که نشانه­ایی از مال حرام در مالش باشد حجش قبول نمی­گردد فلذا مباحث اطعمه و اشربه یکی از مسائل مهم فقهی می­باشد و باید به آن پرداخته شود چون مورد ابطلای جامعه هست. وی در ضمن بیان اهمیت این بحث بیان داشتند در حال حاضر با اصول عملیه نمی شود پاسخ جامعه را داد و در این زمینه هم باید رشته های تخصصی شکل بگیرد و همه باید احساس تکلیف کنند. ایشان در ادامه ضمت تقدیر از مدیران مرکز تحقیقات حلال گفتند این از برکات نظام جمهوری اسلامی هست که مسئولین سراغ حوزه آمدند و این امر حیاتی برای جامعه را به مقصود برسانند و شما دانش پژوهان و مجریان این امر مهم جز السابقون السابقون هستید.

دیگر سخنران برنامه جناب آقای دکتر جنت، رئیس مرکز تحقیقات حلال نیز ضمن تقدیر و تشکر و تبریک اعیاد و هفته وحدت،خلاصه ایی از برنامه های اجرایی غذای حلال را بیان کردند و گزارشی از روند اجرای برنامه­ های آن مرکز تا الان ذکر نمودند و اظهار داشتند:g84a5101

ما با آزمایش به خیلی چیزها دست پیدا می کردیم و در حال حاضر تنها آزمایشگاهی که در دنیا می تواند فرق بین ژلاتین پوست گاو و استخوان گاو را تشخیص بدهددر کشور ما وجود دارد ولی یک حلقه گمشده ایی وجود داشت که و آن بررسی علمی فقهی مسائل مربوطه بود و با شکل گرفتن مؤسسه موضوع شناسی آن خلا هم انشالله پر می گردد؛ مرکزتحقیقات غذای حلال را با مساعدت دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و مؤسسه موضوع شناسی به پیش ببریم. وی با بیان اینکه بعد از تربیت مربی در این مؤسسه اظهار داشتند ما نیازمند به آموزش بیش از 15000 هزار نفر مسئول فنی و3000 هزار شرکت وارد کننده که هر کدام یک مسئول فنی دارند هستیم و برای این امر مهم برنامه ریزی کرده ایم ، این کار میسر نیست مگر اینکه همه برای این کار حساس شوند و دغدغه داشته باشند تا این امر مهم به سر منزل خودش برسد و با تربیت مربیان در این مؤسسه بتوانیم به هدف خود برسیم.

در ادامه برنامه افتتاحیه حضرت حجت الاسلام والمسلمین علایی نژاد معاون آموزش مؤسسه ضمن تقدیر و تشکر و تبریک ایاد گزارشی از چگونگی جذب و پذیرش دانش پژوهان و فرآیند دوره ارائه دادند وبیان داشتند:

دانش پزوهانی که جذب شده اند همه دوره کارشناسی ارشد را گذرانده اند و داری مدرک سطح دو حوزه به بالا می باشند و یک گروه از  دانش پژوهان دوره تخصصی احکام را در ستاد ترویج احکام گذرانده اند و گروه دیگر نیز دوره تخصصی تبلیغ را زیر نظر

g84a5108اساتید برجسته در معاونت تبلیغ حوزه سپری نموده اند. ایشان اظهار داشتند این دوره آموزشی با استفاده از اساتید مجرب حوزه و با تعیین عناوین و سرفصل ها، به صورت حضوری و در یک دوره دو ماهه برگزار می گردد و در پایان دوره از دانش پژوهان امتحان بعمل می آید و کسانی که امتیاز لازم را کسب نمایند گواهی

پایان دوره را دریافت خواهند کرد.

شایان ذکر است دوره آموزشی به صورت حضوری از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 18 الی 21 در مؤسسه موضوع شناسی برگزار می گردد.

جهت دریافت برنامه کلاسی دوره تربیت مربی غذای حلال کلیک کنید