[rank_math_breadcrumb]

کارگاه عملی تذکیه و ذبح دام در کشتارگاه صعنتی دام قم

کارگاه عملی تذکیه صبح چهارشنبه مورخ 15 دی‌ماه ۱۳۹۵ از ساعت 6 الی 8 صبح در کشتارگاه صنعتی دام قم، واقع در امامزاده جمال‌الدین قم با حضور dsc_0246 معاون آموزش مؤسسه موضوع شناسی احکام فقهی، دانش‌پژوهان دوره تربیت مربی غذای حلال و پاک، حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسوی کارشناس مسائل شرعی و جناب آقای دکتر قندی دامپزشک کشتارگاه برگزار گردید.

هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی و شناخت بیشتر و عملی چگونگی ذبح و اجزای حلال و حرام دام بود. پیش از برگزاری این کارگاه، مسائل و مبانی تذکیه در سه جلسه توسط استاد علائی نژاد تدریس شده بود و در پایان تمام مسائل تدریس شده در یک کارگاه عملی ارائه شد.

در ابتدای کارگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علائی نژاد، به تشریح و توضیح مبانی فقهی حلیت و حرمت اجزای مختلف دام و چگونگی ذبح آن پرداختند و سپس جناب آقای دکتر قندی به تشریح آن مبانی از نظر علم پزشکی مبادرت نمودند.

عکس های کارگاه عملی تذکیه دام

 

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها